Leraar
worden, zijn
en blijven.

Talent Als Docent

Basiscursus coaching

Data:

Binnenkort meer informatie

Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur

Doelgroep: Schoolopleiders, begeleiders, (ongecertificeerde) coaches, teamleiders, sectieleiders en mentoren werkzaam op een school in de regio’s Zuid-Kennemerland of Groot-Amsterdam. Twijfel je of jouw school binnen onze regio valt? Bekijk ons scholenoverzicht.

Prijs: geen

Locatie: De locatie van de bijeenkomsten wordt nog vastgesteld. Dit zal op een centrale locatie zijn in Zuid-Kennemerland of Groot-Amsterdam. We streven naar bijeenkomen op locatie, afhankelijk van de situatie zal per bijeenkomst bekeken worden of dit mogelijk is.

 

Informatie:

Centraal in deze training staan de basistechnieken van coaching. Aandacht is er voor het intakegesprek, het voeren van coachgesprekken en het afsluiten van een traject. We werken volgens het principe van contact naar contract.

Wie ben jij als coach? Belangrijk is dat je jezelf kent als coach en maar ook als persoon. Zo kun je makkelijker luisteren met een ‘leeg hoofd’. Je leert om samen met de coachee zijn of haar kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen te vinden om zo het zelf oplossend vermogen te vergroten.

Tijdens 5 bijeenkomsten van 4 uur worden inzichten over coaching aangereikt en zal er vooral veel geoefend worden.

Tussen de bijeenkomsten zul je zelf oefenen met een coachtraject. Tijdens de bijeenkomsten zal aandacht zijn voor je ervaringen.

Deze training is gericht op een brede doelgroep die zich wil ontwikkelen op algemene coachvaardigheden en coachtechnieken en is niet specifiek gericht op het coachen van pedagogisch didactische vaardigheden.

Ik wil persoonlijk advies

GaD Basiscursus coaching

  • Lees hier de Algemene voorwaarden