Vacature docent 2e graads Godsdienst/Levensbeschouwing voor vervanging

Locatie: Amstelveen

Ben jij gepassioneerd over het onderwijzen van godsdienst en levensbeschouwing aan jongeren in de leeftijd van 12-16 jaar? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functie eisen

Wie zoeken wij?
Voor vervanging van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar een enthousiaste tweedegraads docent godsdienst/levensbeschouwing die voornamelijk aan het vmbo-t les gaat geven. Het verzorgen van inspirerende en educatieve lessen voor deze doelgroep op het voortgezet onderwijs is voor jou geen enkel probleem. Je hebt oog voor diverse achtergronden en levensvisies van onze leerlingen en draagt bij aan een open leeromgeving. Je werkt graag samen binnen de sectie/het team en weet de leerlingen in de lessen uit te dagen en te motiveren.
Lijkt het je leuk om een periode bij ons op school te komen lesgeven, weet je onderwijs inspirerend te brengen en wil jij vorm en inhoud geven aan de christelijke identiteit van de school? Dan heten we je graag welkom in ons team.
 

Hermann Wesselink College

Het Hermann Wesselink College is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo-t, havo, atheneum en gymnasium. De school biedt deze opleidingen zowel Nederlandstalig als tweetalig aan. Het HWC telt ongeveer 1900 leerlingen, afkomstig uit Amstelveen en omliggende gemeenten. De school bestaat sinds 1963 en is genoemd naar zijn eerste rector. De indeling in onderwijskundige teams maakt de school overzichtelijk en persoonlijk. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen, maar ze kunnen ook rekenen op een intensieve en veelzijdige begeleiding.

Hermann Wesselink College