Leraar worden,
zijn en blijven.

Talent Als Docent

Ster(k) als Docent

Startdatum: in het nieuwe schooljaar 2024-2025

Tijdstip:  13.00 -17.00 uur

Vijf bijeenkomsten:  schooljaar 2024-2025

Locatie: Nog nader te bepalen, op een centrale locatie in de regio.

Doelgroep: Dit leerarrangement is bedoeld voor docenten die hun driejarige inductiefase bijna, of recent hebben doorlopen.

Inhoud:

Starter af, tijd om je verder te ontwikkelen!

De afgelopen jaren heb je als docent de nodige ervaringen opgedaan en je met name ontwikkeld op klassenmanagement, een efficiënte lesorganisatie en het geven van duidelijke en gestructureerde instructie. Althans, zo gaat het bij de meeste startende docenten.

Tijd om vooruit te kijken, er ligt nog een prachtige onderwijsloopbaan voor je. Dit is het moment om je verder te bekwamen in de meer complexe pedagogische didactische vaardigheden.

Kijkend naar je eigen ontwikkeling, verken je in deze training de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen o.a. op het gebied van intensieve & activerende didactiek en de afstemming van je instructie op de verschillen tussen leerlingen.

Je doet dit alles in samenwerking met collega’s in dezelfde fase van hun docentschap. De training wordt geleid door twee enthousiaste bekwame trainers.

Tijdsduur cursus:
Deze training bestaat uit vijf begeleide bijeenkomsten van 4 uur. De bijeenkomsten worden maandelijks gepland om deelnemers de gelegenheid te bieden de aangeboden stof te verwerken in de eigen lespraktijk en de volgende bijeenkomst voor te bereiden.

Inschrijven of op de wachtlijst? Vul onderstaand formulier in.

Ik wil persoonlijk advies

Ster(k) als Docent

  • Lees hier de Algemene voorwaarden